Katinkas boblerus!

Monday, December 11, 2006

Kule ting skjer...del 2!

Lørdag 9 Desember kom dagen alle i den celebre vennekretsen te Peach Palace Jentene(PPjentene leses som Helene, Andrea, Katrine, Miriam og Åge (som for tiden/anledningen har dratt på en lenger juleferie te Ålesund...)) hadde venta på i lengsel i den søte eksamenstid: Den o `store Førjulsfesten!
Kvelden var spekket med koseligheter og andre festlige atributter, og eg har derfor bestemt meg for å ta kvelden i stikkordsform.
Har du spørsmål eller store behov for utdypelse eller forklaring på visse punkt så mottas de med takk.
- Julepose til alle og enhver
- "luftetur" i bakgården
- hula hula hele natta...
- catwalk med Jone sin hjertedom, med skalaer fra 1.hvitt hjerte (kagemann) til toppscore 3.brune hjerter (pibbarkaga) ble det mange heftige poseringer....
- Hvor mange sjokoladepåskeharer finne du? og kor mage klare du å spisa...
- Deformerte, men dog snaddergoe pizzahorn
- kem bor egentlig i trappå nere te kjelleren?
- Miriam har farga håret og klipt håret...heilt på egenhånd, og
resultatet e jo som dåkk ser nice! eg seie bare Schwiiiing dama....
- jippi,jentene va lykkelige for at me fekk bruga julekjolene våre...finns det ikkje ein anledning, så skape me ein anledning:)
- Alle gutta såg kjekke ud i dress, og for någen va det kvelden for å leva ut 007-agenten i seg!
- dejei Ødsi tok ansvar og av på dansegolvet....
- Lars Eivind fekk hårklipp side han hadde bakt så sykt goe cookies! -kveldems glose: "heKKan, om atte me ska tassa bort te Krossen å kjøba ei pylsa med alt?"....Østkantgutta ska herved ha all ære for å prøva seg på Stavangerdialekt, men resultatet va vell bare tårevåte latterkramper hos meg og Miriam! Sallan så Løye:)
- Sånn konklusjonsmessig så va det ein aldeles strålande kveld , men det hadde jo ikkje blir liga koseligt om ikkje de skjønne gjestene va der! Gog jul te alle dåkkår, fra alle oss....

1 Comments:

At 3:11 AM, Blogger Miriam said...

Sallan, eg tror me har vært på samme fest!

Det var knallkoselig. Og nå skal vi forlate byen med alle de koselige folka, og dra rett til den andre med alle de koselige folka. Vi er velsigna! :)

 

Post a Comment

<< Home